Hyundai IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5 er en banebrydende elbil

Elbiler er på vej frem, specielt efter Tesla har skubbet så meget gang i alle andre bilproducenter med deres succes. Hyundai har virkelig ramt plet med deres seneste elbil. Deres nye Hyundai IONIQ 5 er en banebrydende elbil, som opnår helt nye standarder. Denne elbil er helt nytænkende indenfor det unikke design, den banebrydende teknologi og ikke mindst den hurtige opladning.

Årets bil i Danmark 2022

Det blev for tredje år i streg en elbil, som blevet kåret til årets bil, da juryen valgte vinderen i 2022. Hyundai IONIQ 5 vandt stort. Det var blandt andet på grund af den køreoplevelse man har i bilen, og alle de indbyggede fantastiske funktioner. Blandt andet er interiøret lavet i bæredygtige materialer, bagagerummet kan rumme 588 liter, og der er en 12,3″ touchskærm foran. Det er blot få ud af mange rigtig fine egenskaber.

Hyundai IONIQ 5 kommer med lynopladning

Som en af de eneste biler på verdensplan, er denne Hyundai IONIQ 5 udstyret med et letvægtsbatteri på 800 volt, som garanterer en lynopladning fra 10% til 80% på blot 18 minutter. Det er ekstraordinært hurtigt. Derudover er rækkevidden på en enkelt opladning også rigtig lang. 481 km kan bilen køre på en enkelt opladning.

Køb din Hyundai IONIQ 5 i dag

Hvis du går om overvejer at investere i en elbil, så kan du købe en Hyundai IONIQ 5 hos Matchbiler i Aarhus. Med denne bil er du sikret den ultimative køreoplevelse med god samvittighed.