Få en god tur på dine lange køreture

Hvis du tit kører lange bilture, vil du vide, at man nemt bliver træt bagefter. Når man kører, bliver man oftest træt i både kroppen og hovedet. Hvis du er alene uden nogle passager, vil dette bare gøre det værre, da de ikke er der til at løfte en stemning. Derfor har vi samlet nogle gode råd til, at du kan få det bedste ud af din køretur, hvor du stadig er frisk i kroppen og klar i hovedet.

Du skal have det behageligt

Det er næsten regel nummer ét. Du skal både kunne sidde behageligt og komfortabelt, når du skal sidde ned i længere tid ad gangen. Derfor bør du altid indstille sædet, så det passer til netop dig, og at du sidder så godt som muligt. Dertil hedder det selvfølgelig, at du har noget meget behageligt tøj på også, som du kan bevæge dig i. Når du kører langt, bør du derfor iføre dig et behageligt tøjvalg, som er komfortabelt hele vejen. Hvis du skal ankomme i pænere tøj, kan du altid lave et tøjskifte tæt på din ende destination.

Hold din energi og humør oppe

Dette er i hvert fald også regel nummer 2, da det er utroligt vigtigt at holde ens humør og energi oppe på en lang tur. Det kan være du har brug for at holde din energi oppe med noget at drikke eller mad. På den måde kan du også holde dig klar i hovedet og i kroppen. Hvis du kører, når det er mørkt, har du ekstra meget brug for hjælpemidlerne. Du kan med fordel høre noget højt musik, så du kan holde dig vågen, frisk og veloplagt.

Hvis du også er én af dem, som elsker at skråle til din høje yndlingsmusik, kan der godt være nogle konsekvenser. Det kan være at du vil eller allerede lider af tinnitus, hvilket er utroligt irriterende, når man altså nyder den høje musik. Heldigvis kan du få akupunktur mod Tinnitus og Hørelse nedsættelse, hvis det er noget, som du oplever eller døjer med.

Det er vigtigt at du gør din køretur til en god ting og noget hyggeligt. Hvis du kører mere end én time, bør du altid overveje, om du skulle holde nogle pauser. Her vil du kunne komme ud af bilen og få noget frisk luft. Det vil også give dig noget mere fornyet energi, og får sat gang i kroppen, så du undgår stive og trætte led.