Til dig der hader bilferier

Vi kender det godt. At blive slæbt på bilferie af enten sine forældre, da man var mindre, eller af sin kone/mand med hele familien. Det kan være rædselsfuldt at brug sin tid på at være indespærret i en bil med flere personer i længere tid. For det tager også bare typisk lang tid. Det er nemlig aldrig lige en hyggelig tur på 3 timer, men det rammer altid på den anden side af de 12 timer. Det er virkelig længe, og mange bryder sig ikke om det. Så hvis du også keder dig under sådan en lang tid, så kan du med fordel læse med her. Vi har nemlig samlet en lille inspirationsliste til, hvad du kan få tiden til at gå med i den lille bil.

Tidsfordriv

Det handler om at finde det, som vil få tiden til at gå så hurtigt som overhovedet muligt. Man ser nemlig meget frem til at komme hen til destinationen, så man rigtig kan holde ferie. Derfor er den lange biltur derhen noget, som hurtigt skal overstås. Et must at have med er nogle høretelefoner, så du kan afskærme dig fra resten af personerne i bilen. Det kan nemlig hurtigt gå galt, hvis det er med familien at i skal være der. Du kan sætte noget godt musik på, som du kan jamme til, eller finde noget mere beroligende, så du kan sove turen væk. Du kan også sætte din yndlingspodcast i ørerne, og lad dig blive inspireret.

Du skal have det behageligt

Et virkelig stort must er, at du kan side godt, afslappet og komfortabelt. Det kræver derfor, at du har noget afslappende og behageligt tøj på, som du kan bevæge dig i. Du skal kunne sætte dine ben op osv., så undgå helst stramme bukser, som også kan gnave. Det gør kun turen længere. Så hop i nogle joggingbukser og en hættetrøje, så du kan nyde turen helt afslappet. Hvis du vil gøre din en tjeneste og gøre det mere behageligt, skal du tage en form for pude på. På den måde kan dig ligge endnu bedre og afslappet. Det vil også kunne hjælpe dig til bedre at kunne sove i bilen. Du kan få massageapparater til bilen, så du kan nyde turen fuldt ud. Find dine massageapparater til bilen her.

Underholdning

Det vil altid være en god idé at medbringe noget underholdning, som hele bilen kan få glæde af. Det kan være nogle spil, som man har mulighed for at kunne spille i bilen. Det kan være en film eller en serie, som I på bagsædet kan se sammen. Mulighederne er altså mange. Det kan godt være, at turen er lang og uoverskueligt i første øjekast, men husk at tænk på den dejlige ferie, som venter jer forud.